©  Airbnb

‘Voulez-vous coucher avec moi’? Airbnb pakt uit met unieke én goedkope overnachting in Parijse Moulin Rouge

Parijs is niet alleen de stad van de liefde, maar ook van de Moulin Rouge. De iconische molen geeft niet alleen onderdak aan talloze flessen champagne en aantrekkelijke danseressen, binnenkort mogen er ook drie koppels logeren voor amper een euro.

Lien LammensBron: Airbnb

Wie de film Moulin Rouge met Nicole Kidman ooit zag, weet dat de iconische molen in Parijs bol staat van de romantiek. En daar speelde Airbnb gretig op in. Zij kregen de uitbaters zover om hun romantische parels te verhuren voor een nachtje. Drie koppels mogen er de nacht doorbrengen voor een symbolische euro.

 

 ©  Airbnb

Om de ervaring zo authentiek mogelijk te maken, heeft de verhuurder alle registers opengetrokken. Denk aan pagodes volledig bezet met bloemen, een schitterend uitzicht vanop het dak van een van de meest romantische steden ter wereld, en een kamer zo mooi dat je ze alleen in je dromen kan bedenken.

LEES OOK:
 

 ©  Airbnb

Wil je graag kans maken op zo’n exclusieve overnachting? Surf dan op dinsdag 17 mei om 19.00 uur naar deze website. Klein detail: wil je kans maken op deze mooie prijs dan moet je in het bezit zijn van een geverifieerd Airbnb-profiel met minstens drie positieve recensies.

 

 ©  Airbnb

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle