Optreden van de Koperdieven. 

Optreden van de Koperdieven. © evdw

Verbroedering zorgt twee dagen voor fanfaremuziek in ‘t Armenstraatje

Zandvliet -

Koninklijke Fanfare Verbroedering is terug met een weekend vol muziek. De Zomerfeesten van weleer heten nu “Klinkend Koper” en brengen opnieuw sfeer en muziek in het Armenstraatje.

“Twee jaar geleden hadden we een nieuw concept uitgewerkt voor onze “Zomerfeesten”. Corona belette ons om dat te introduceren. Nu kan dat wel en pakken we uit met “Klinkend Koper”. Het hoofddoel is niet veranderd: bevriende muziekverenigingen brengen een heel weekend muziek, er is kinderanimatie en komen luisteren en genieten is gratis. ’s Avonds wordt er verder gevierd en gedanst in ons lokaal”, zegt voorzitter Marcel Zoons.

De eerste editie van Klinkend Koper gaat door op zaterdag 21 en zondag 22 mei. In de tent aan het lokaal in ‘t Armenstraatje treden zaterdag om 15u verschillende muziekverenigingen op. Om 20u nemen De Koperdieven het muzikale heft in handen en om 21u is het de beurt aan NAFT.

Zomerfeesten heten nu Klinkend Koper.

Zomerfeesten heten nu Klinkend Koper. © evdw

Zondag 22 mei om 15u zijn er opnieuw muziekverenigingen aan het werk. Om 19u zorgt Sonorum Ementes voor de gepaste muzikale sfeer. Dit koperensemble bestaat uit acht muzikanten waaronder Rudi Versweyveld, de dirigent van Verbroedering. www.kfvz.be (evdw)

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio