Sven De Ridder, Brik Van Dyck en Fokke van der Meulen

Sven De Ridder, Brik Van Dyck en Fokke van der Meulen© rr

In Kerk Attenhoven hebben moppentappers het voor het zeggen

Stabroek -

Sven De Ridder, Brik Van Dyck en Fokke van der Meulen zijn de moppentappers van dienst. In Kerk Attenhoven brengt het trio een ode aan de basis van alle humor: de mop.

Met fragmenten, verhalen en natuurlijk veel moppen nemen ze je mee door de geschiedenis van de grap. Eerder maakte dit drietal al de succesvolle voorstelling ‘Moppen Aan Den Toog’, een eerbetoon aan entertainer Tony Bell. Wat weinigen weten is dat Sven De Ridder hem nog persoonlijk heeft gekend en al zijn moppen heeft onthouden.

Brik Van Dyck is naast acteur ook scenarist van talrijke humorprogramma’s. Hij is een levende moppen encyclopedie en een absolute kenner van het genre. Fokke van der Meulen is uitbater van het Antwerpse comedycafé The Joker. Hij coacht verschillende comedians en heeft een enorme verzameling comedyplaten.

Het trio serveert humor op zaterdag 11 juni om 20u in Kerk Attenhoven, Blokweg 131 Hoevenen (Stabroek). Tickets kosten 13 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Studenten en senioren betalen 11 euro. Het kansentarief met de UiTPAS Van Polder tot Kempen bedraagt 3 euro. Tickets via reservaties@stabroek.be. (evdw)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio