The Villa-eigenaar Vincent Van Trier en Cilem Tunc houden driedaags trouwfeest in Antwerpen

Vincent Van Trier (39), ex-doelman van Antwerp en eigenaar van The Villa, en modeontwerpster Cilem Tunc (29) gaven elkaar in februari het jawoord. Dat wordt nu gevierd met een extravagante trouwdriedaagse die dinsdag begon, en nog twee dagen doorgaat.

edb

Dinsdag al kwamen de bekende en minder bekende gasten van het koppel aan in het Antwerps vijfsterrenhotel The Botanic Sanctuary voor een driedaags trouwfeest. De feestelijkheden werden afgetrapt met een cocktailparty waarop onder andere Lize Feryn, Aster Nzeyimana, Viktor Verhulst en vriendin Sarah Puttemans present tekenden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In het geheim

Van Trier en Tunc zijn al lang een koppel, maar hun relatie was maar liefst acht jaar lang een geheim. “Een jongen uit het nachtleven, dat durfde ik niet tegen mijn familie vertellen”, vertelde de Belgische-Turkse eerder dit jaar aan Het Laatste Nieuws. Uiteindelijk deed ze het toch, en in september van vorig jaar vroeg Van Trier haar ten huwelijk in Dubai.

Van Trier stortte zich na zijn voetbalcarrière bij Antwerp op het nachtleven. Hij is eigenaar van BV-discotheek The Villa in Antwerpen, Carré in Willebroek en enkele Antwerpse horecazaken.

De Antwerpenaar heeft geen vlekkeloze reputatie. Vorig jaar nog werd hij veroordeeld tot een jaar cel met uitstel voor slagen en verwondingen. In 2016 moest hij voor de rechtbank komen voor misbruik van vertrouwen. Toen hij promotiewerk deed voor de Antwerpse club Roxy, zou hij duizenden euro’s aan inkomgelden in eigen zak hebben gestoken.

Tunc is een succesvolle modeontwerpster. Afgelopen weekend nog stal Camille Dhont de show op de rode loper van de MIA’s in een ontwerp van Tunc. Ze was te zien in Jonge Wolven en Anouk Matton Privé, beide op VTM 2.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio