© rr

Acht nieuwe falingen in de bouwsector

Turnhout -

De bouwsector zat dinsdagochtend tijdens de zitting van de ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, opnieuw in de hoek waar de klappen vielen. Acht van de elf nieuwe falingen die werden uitgesproken, waren ondernemingen actief in de bouw.

Zo is de bv Renobel, een metaalschrijnwerkerij met zetel in de Diamantstraat in Herentals, failliet na dagvaarding. Sofie Paepen is de curator. De bv SAH, was een groothandel in bouwmaterialen in de Brugstraat in Turnhout. Ook deze onderneming werd gedagvaard. De curator is Ronny Ceusters.

Aannemer Steven Provo, Dorp in Poederlee (Lille), heeft zelf de boeken neergelegd. Ria Piedfort en Petra Willems treden op als curatoren. Ook de bv Dakwerken Corvers, Larumsebrugweg in Geel, gooide zelf de handdoek. Gert Verreydt en Thomas Van Bourgognie handelen het dossier verder af.

Katty Somers is de curator van de bv M at Work, deze plaatser van behang en vloerbeklekding was gevestigd aan het Heieinde in Vosselaar. Dezelfde curator treedt op in het faillissement van Ionel Mosnegutu, Leopoldstraat in Merksplas. Het gaat om een aannemer met Roemeense roots.

Het bouwbedrijf HR-Bouw was gevestigd in de Molenstraat in Vorselaar. De boeken werden neergelegd. De curatoren zijn Jo Van Cauwenbergh en Michiel Roets. Eveneens op bekentenis is de stedenbouwkundige Frederic Libert uit de Hommelweg in Vosselaar failliet. De curator is Geert Naulaerts.

Voeding

Na het neerleggen van de boeken werd ook Filip Gorremans en de gelijknamige bv, gevestigd aan Schans in Dessel failliet verklaard. Het gaat om een cateraar die ook actief was in de vleessector. De curator is Ben De Groof.

Ten slotte is ook de bv Verhuur Plus na dagvaarding failliet verklaard. De onderneming met zetel in de Desmedtstraat in Minderhout (Hoogstraten) tekende voor de reiniging van gebouwen. De curator is Marc Bruurs. (mph)

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio