Elz Baldemore wil mantelzorgers een stem geven. 

Elz Baldemore wil mantelzorgers een stem geven. © rr

Baldemore organiseert netwerkmoment ‘Stem van de Mantelzorger’

Mol, Balen, Dessel, Retie -

De eerstelijnszone Baldemore organiseert op donderdag 12 mei het netwerkmoment ‘Stem van de mantelzorger’ in Tabloo in Dessel. Inschrijven kan tot en met 8 mei via www.elzbaldemore.be.

‘Stem van de Mantelzorger’ richt zich op professionals uit de (para)medische en sociale sector, lokale bestuurders, mantelzorgers en al wie de bijzondere situatie van mantelzorgers beter wil leren kennen.

Mantelzorger worden betekent voor de meeste mensen een pijnlijke confrontatie en een totale ommekeer in hun leven. Vaak worstelen ze met een gebrek aan informatie, leveren ze een groot stuk vrijheid in, voelen ze zich alleen staan en twijfelen ze aan de eigen toekomst.

De eerstelijnszone Baldemore heeft daarom mantelzorgers samengebracht om hen een stem te geven, zowel over de problemen waarop ze botsen, als over hun wensen over wat anders moet kunnen. De resultaten van deze ontmoetingen presenteert de eerstelijnszone tijdens het netwerkmoment.

‘Stem van de Mantelzorger’ vindt op donderdag 12 mei plaats vanaf 19.15u in het nieuwe ontmoetingscentrum Tabloo, Gravenstraat 3 in Dessel. Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht. Dat kan tot en met 8 mei via www.elzbaldemore.be.  (mto)

www.elzbaldemore.be/

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio