© © VRT

‘Thuis’ nodigt kijkers uit op trouwfeest van Bob en Tamara, maar je moet wel een ticket kopen

Het is tijd voor vrolijkere tijden in Thuis. Binnenkort staat er immers een huwelijk op stapel. En bij het trouwfeest kunnen de fans zelf aanwezig zijn.

(eadp)
 

De personages Bob (Christophe Haddad) en Tamara (Tine Priem) geven elkaar het jawoord in de aflevering van vrijdag 27 mei. Op zondag 29 mei organiseert Eén een huwelijksfeest op de abdijsite van Herkenrode in Hasselt, waar de fans bij kunnen zijn. Een soort mini-Thuis-dag dus.

De namiddag start met een wandeling, waarna acteurs Katrien De Ruysscher (Judith), Bram Spooren (Ilias), Yemi Oduwale (Dries), Nawfel Bardad-Daidj (Adil) en Mathias Vergels (Lowie) de fans opwachten. Dat in afwachting van Bob en Tamara zelve, die hun huwelijksgeloften nog eens voor iedereen uitspreken. En er kan meegedanst worden tijdens de openingsdans. Ook de aflevering van maandag 30 mei wordt getoond en de bezoekers krijgen een glas mee naar huis. De dag wordt afgesloten met een optreden van Vergels en zijn liveband Het Goede Voorbeeld. Tickets kosten 25 euro en vind je op bobentamaratrouwen.events.vrt.be. (eadp)

LEES OOK. Nieuwe twist in ‘Thuis’: doodgewaande Anouk blijkt nog te leven

LEES OOK. Soaps steeds dodelijker: “Niks met besparingen op acteurs te maken” 

Vastgoed

Jobs in de regio