Voetbalmakelaar Mino Raiola overleden op 54-jarige leeftijd: “Hij heeft tot het einde gevochten”

Voetbalmakelaar Mino Raiola is zopas overleden. Dat deelde zijn familie mee op Twitter. De Nederlandse makelaar van Italiaanse afkomst sukkelde al langer met zijn gezondheid. Raiola was een autoriteit in de voetbalwereld en had onder meer Erling Haaland en Paul Pogba in zijn portefeuille. Ook Rode Duivel Romelu Lukaku werd in het verleden even vertegenwoordigd door Raiola.

Jens Jacobs, Jonas Withouck

Eerder deze week doken al geruchten op dat voetbalmakelaar Mino Raiola gestorven was. Toen werden die geruchten nog ontkracht door Raiola zelf, maar nu heeft de familie van de makelaar op zijn twitterpagina toch duidelijkheid gegeven.

Raiola sukkelde al langer met zijn gezondheid. Begin januari werd hij nog opgenomen in het ziekenhuis, maar meer details werden er toen niet vrijgegeven. Verschillende internationale media melden dat Raiola met pancreaskanker kampte waarmee hij al sinds januari op de afdeling intensieve zorgen lag.

De Nederlandse voetbalmakelaar van Italiaanse afkomst laat nu dus op slechts 54-jarige leeftijd het leven. “Mino vocht tot het einde met dezelfde kracht als hoe hij zijn spelers verdedigde aan de onderhandelingstafel”, aldus de familie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio