De initiatiefnemers van KOTK Around the clock v.l.n.r.: Ann Wilms, Gerda Thibos, Karen Dobbé van Kom op tegen kanker, Jessie Verbeiren van Lokaal Bestuur Wommelgem, Sportcafé-uitbater Tom Boey en schepen van sport Lise Poelemans. 

De initiatiefnemers van KOTK Around the clock v.l.n.r.: Ann Wilms, Gerda Thibos, Karen Dobbé van Kom op tegen kanker, Jessie Verbeiren van Lokaal Bestuur Wommelgem, Sportcafé-uitbater Tom Boey en schepen van sport Lise Poelemans. © RR

Wommelgemse verenigingen nodigen uit tot de klok rond bewegen en musiceren: opbrengst voor Kom Op Tegen Kanker

Wommelgem -

Zin om eens verschillende activiteiten uit te proberen? Draag je het goede doel Kom op tegen kanker een warm hart toe? Dan moet je zondag 1 mei in en rond ’t Brieleke zijn. Verschillende Wommelgemse verenigingen bieden je de gelegenheid te proeven van hun activiteiten én een goed doel steunen.

De hele dag is er voor ieder wat wils: van activiteiten voor kleuters en kinderen tot volwassenen en senioren. “Heel de familie kan deelnemen en het goede doel steunen”, zegt schepen van Sport Lise Poelemans (N-VA), die alvast zelf de loopschoenen heeft aangetrokken.

“Zo kan je wandelen of fietsen met het hele gezin. Ook dansen, spinning, voetbal, badminton, gevechtsport, multimove … staan op het programma. Ben je eerder muzikaal aangelegd en wil je graag eens wat slagwerk leren spelen, of misschien gewoon een concert bijwonen? Ook dat is mogelijk in onze vrijetijdscentrum.”

Hoe neem je deel?

Heel eenvoudig! Betaal de dag zelf aan het onthaal 5 euro per les of 10 euro om aan meerdere activiteiten deel te kunnen nemen.

Programmaoverzicht

In het Facebookevenement op onze pagina Gemeente Wommelgem kan je wel alle informatie terugvinden. Ook aan het vrijetijdsloket in het Brieleke kan je voor meer info terecht. Aan de hand van het uurschema kan je je ideale parcours samenstellen. Zo haal je meer uit je dag.

Kan je niet deelnemen maar wil je de actie wel graag ondersteunen? Schrijf dan een bedrag over op het rekeningnummer BE03 4886 6666 6684 met de vermelding van actienummer 110299181 + gift. Bijdragen van 40 euro en meer zijn fiscaal aftrekbaar.

(jaa)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio