Zangeres Connie Neefs. 

Zangeres Connie Neefs. © Dirk Vertommen

Connie Neefs komt met dochter Hannelore en Hubert Damen naar Duffelse seniorenfeesten

Duffel -

De gemeente Duffel organiseert in Cinema Plaza twee seniorenfeesten, op maandag 16 en dinsdag 17 mei. Ook senioren van buiten Duffel zijn welkom, maar zij moeten wel meer betalen voor een toegangsticket.

Op maandag 16 mei brengen Connie Neefs en Hubert Damen de voorstelling U kijkt toch ook!. Samen duiken ze in onze televisiegeschiedenis met herkenbare liedjes, anekdotes en beelden uit de beginperiode van de Vlaamse Televisie. De dag daarna brengt Connie Neefs haar dochter Hannelore mee. Samen brengen ze de voorstelling Het is een mooi verhaal, met liedjes in de klankkleur van het leven.

Je moet je voor deze seniorenfeesten inschrijven via de gemeentelijke webshop of bij het vrijetijdsloket in het gemeentehuis. Beide voorstellingen starten om 14u, het publiek wordt binnengelaten vanaf 13.30u. De prijs per activiteit bedraagt 5 euro voor inwoners van Duffel (voordeeltarief 1 euro) of 8 euro voor niet-inwoners. Aansluitend op iedere voorstelling geniet je van taart en koffie in Ontmoetingscentrum ’t Forum (Handelsstraat 33).  (cvr)

www.duffel.be/seniorenfeesten

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio