©  REUTERS

Ronaldo scoort op zijn 37ste eerste Premier League-goal tegen Chelsea, maar United doet slechte zaak voor Europese tickets

Raar, maar waar. Cristiano Ronaldo stond voor de twaalfde keer tegenover Chelsea in de Premier League, maar scoorde pas zijn eerste competitiedoelpunt tegen de Blues. Een mooie doelpunt overigens. Daarmee was het goede nieuws op, want met het 1-1 gelijkspel doet United een slechte zaak in de strijd voor de Europese tickets. Lukaku kreeg bij Chelsea 20 minuten speeltijd, maar scoorde niet.

Michael Van Damme

Romelu Lukaku kreeg van Thomas Tuchel twintig minuten tegen zijn ex-ploeg, maar kon niet meer voor de zege zorgen. Chelsea was de betere ploeg, maar bleef steken op een 1-1-gelijkspel waar niemand gelukkig mee kon zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Marcos Alonso bracht Chelsea met een knappe volley kort na de pauze op voorsprong, maar amper twee minuten later maakte Ronaldo alweer gelijk met een evenzeer mooi doelpunt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Daar bleef het bij en daarmee kon ook invaller Lukaku niet gelukkig zijn. Zijn laatste competitiedoelpunt dateert al van 29 december 2021.

Manchester United blijft zesde, heeft één wedstrijd meer gespeeld dan West Ham en twee meer dan Wolverhampton en kan door beide ploegen bijgehaald worden. Als dat gebeurt, staat United buiten de Europese plaatsen.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio