Twee lichtgewonden en file na klapband op E34: ook hinder richting Antwerpen

Een zwaar verkeersongeval op de E34 heeft woensdagavond zware verkeersproblemen veroorzaakt richting Knokke. Een vrachtwagen kreeg ter hoogte van Kallo een klapband en belandde in de middenberm. Door het ongeval was er ook een hele middag hinder richting Antwerpen. Er vielen gelukkig slechts twee lichtgewonden.

ies, jtp

Het ongeval gebeurde rond 17.30u. Een vrachtwagen die in de richting van Knokke reed, kreeg een klapband. De bestuurder raakte de controle over zijn trekker kwijt en ramde een personenwagen op het linker rijvak. Beide voertuigen kwamen op de middenberm terecht. Bij de crash knakte ook een verlichtingspaal af. Die kwam dwars over de rijbaan, die daardoor volledig versperd was.

De bestuurder van de personenwagen werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Bij de opruimwerken raakte ook een brandweerman nog lichtgewond. Door het ongeval ontstond er in beide richtingen een kilometerslange file. Richting Knokke was de weg een tijdlang volledig versperd, naar Antwerpen was enkel de rechterrijstrook beschikbaar voor het verkeer.

De takeling van de vrachtwagen, die gelukkig leeg was, kon pas rond 19 uur beginnen.

Mobiliteit en haven

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio