Wouter Torfs heeft heel wat klanten en medewerkers weer warm kunnen maken om zondag mee te wandelen voor Cunina. 

Wouter Torfs heeft heel wat klanten en medewerkers weer warm kunnen maken om zondag mee te wandelen voor Cunina. © Cunina

Cunina hoopt op veel volk op Walk 4 Charity

Geel, Laakdal -

De Geelse ontwikkelingsorganisatie Cunina zet voor het eerst sinds de editie in 2019 nog eens het wandelevenement Walk 4 Charity op. Deelnemers kunnen er kiezen uit vijf routes door natuurgebieden.

De vorige Walk 4 Charity bracht in 2019 ruim achthonderd wandelaars op de been. Cunina hoopt dat aantal minstens te evenaren tijdens de komende editie van zondag 1 mei. Om het evenement nog wat aantrekkelijker te maken, kunnen deelnemers vanuit Domein De Vesten in Laakdal kiezen uit vijf bewegwijzerde wandelroutes. Dat zijn trajecten van 8, 11, 14, 26 of 50 kilometer door prachtige natuurgebieden als Gerhagen, de Netevalei en de Kleine Laak. Na afloop kunnen de stappers nagenieten met de lekkernijen in het pop-upwandelcafé aan De Vesten.

Wouter Torfs, zaakvoerder van de gelijknamige schoenenzaak en al jaren Cunina-ambassadeur, stapt zondag met een resem klanten en medewerkers mee. “Met ons gezondheidsprogramma #samenfit willen we bij Torfs een gezonde levensstijl stimuleren onder onze medewerkers en klanten”, zegt hij. “Wij geloven er namelijk in dat fitheid in geest en lichaam zorgt voor meer geluk. Daarom willen we graag met zoveel mogelijk Torfskes deelnemen aan Walk 4 Charity.” De opbrengst gaat volledig naar de projectwerking van Cunina. (ho)

www.walk4charity.be

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio