Vaccinatiecentrum De Zwaan in Mol. 

Vaccinatiecentrum De Zwaan in Mol. © Tommy Maes

Callcenter Baldemore blijft ook na verdwijnen vaccinatiecentrum bereikbaar

Mol, Balen, Dessel, Retie -

Het callcenter van eerstelijnszone Baldemore (Balen, Dessel, Mol, Retie) blijft ook na het verdwijnen van het vaccinatie op site De Zwaan in Mol bereikbaar. Het vaccinatiecentrum wordt op 28 en 29 april afgebroken.

De laatste prik in het vaccinatiecentrum op site De Zwaan is gezet en ondertussen zijn de opruimwerken gestart. De tent wordt donderdag en vrijdag afgebroken. Voor een veilig verloop van de afbraakwerken is de Wandelweg tussen Molderdijk en Rivierstraat op 28 en 29 april afgesloten. Vrachtwagens maken dan gebruik van de weg om de materialen van de tent af te voeren.

Voor toekomstige vaccinaties wordt de stap gezet naar een duurzame samenwerking met de eerste lijn, waaronder de huisartsen en huisartsenpraktijken. De komende weken worden hierover onder coördinatie van eerstelijnszone Baldemore verdere afspraken gemaakt. Ook de mogelijkheden voor een nieuw vaccinatiepunt worden op dit moment onderzocht en uitgewerkt.

Vaccineren blijf in de eerstelijnszone nog altijd mogelijk, ook voor tweedekansers of kinderen die de vaccinatieleeftijd bereiken. Ook het callcenter (014-38 90 47 of callcenter@elzbaldemore) blijft bereikbaar voor praktische vragen over de vaccinatie. Wie medische vragen heeft, neemt best contact op met de huisarts. (mto )

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio