Danny Huybrechts biedt bij DK Darts ook collector’s items aan. 

Danny Huybrechts biedt bij DK Darts ook collector’s items aan. © Annelies Frederickx

DK Darts pakt uit met een webshop en een fysieke winkel met oefenruimte

Laakdal -

Darters kunnen voortaan hun sportmateriaal aankopen en testen bij DK Darts in Laakdal. Danny Huybrechts lanceerde het afgelopen weekend niet alleen een webshop, maar op de Markt in Vorst opende hij tegelijkertijd ook een winkel met oefenruimte.

Annelies Frederickx

Danny Huybrechts begint aan een hele nieuwe carrière, want de 58-jarige Laakdalse ondernemer opende net DK Darts. “Ik heb inderdaad niet de doorsnee leeftijd voor een beginnend ondernemer”, lacht Danny Huybrechts. “Op mijn vorig werk leunde ik tegen een burn-out aan, waardoor ik lange tijd thuis zat. Ik was het nietsdoen beu en tijdje geleden begon ik te denken aan een dartsshop. Ik heb meteen de sprong gewaagd, want drie maanden later is DK Darts een feit.”

Danny Huybrechts in de oefenruimte, waar darters het nieuwe materiaal meteen kunnen uittesten. 

Danny Huybrechts in de oefenruimte, waar darters het nieuwe materiaal meteen kunnen uittesten. © Annelies Frederickx

Darters kunnen hun materiaal bestellen via de nieuwe webshop, maar Danny Huybrechts opende ook een shop aan Markt 4 in Groot-Vorst. “Dat is een bewuste keuze”, legt de Laakdalse ondernemer uit. “Darters hebben soms een vervangstuk nodig voor hun pijlen. Zoiets klein bestellen op het internet komt vaak duur uit door de hoge verzendkosten. In de fysieke winkel zijn de klanten daarentegen snel geholpen met een vervangstuk.”

Maar Huybrechts biedt natuurlijk veel meer aan. “Naast de winkel heb ik bovendien een oefenruimte gemaakt, waarin de darters het nieuwe materiaal kunnen uittesten. In die oefenruimte wil ik op woensdagnamiddagen initiaties geven aan jongeren. Op termijn ga ik ook starten met workshops voor volwassenen, eventueel in ’t Fortun, dat vlak naast de deur ligt.”

www.dkdarts.be

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio