Zangeres Lizzo 

Zangeres Lizzo ©  Owen Sweeney/Invision/AP

Fans speculeren erop los na gedurfde foto van zangeres Lizzo in een piepkleine paarse bikini

De favoriete kleur van Lizzo? Wij gokken paars! Niet alleen trok de 33-jarige Amerikaanse een op maat gemaakte bikini in het kleur aan, ook haar haarkleur was afgestemd op het sexy niemendalletje. Haar vele fans vragen zich dan ook af of Lizzo naast een shapewearlijn binnenkort ook met een collectie badmode op de proppen komt.

Lien LammensBron: Daily Mail, Instagram

Onlangs gooide de zangeres nog hoge ogen bij de voorstelling van haar shapewearlijn Yitty. Toen stapte ze, gekleed in een opvallend stuk uit haar collectie, op een privéjet en daarvoor ging ze letterlijk met de billen bloot.

LEES OOK. Zangeres Lizzo toont haar shapewearlijn in (bijna) blote billen

En ook nu laat ze op Instagram niet veel aan de verbeelding over. “Een op maat gemaakte bikini van Yitty … wat denken jullie? Moet ik met een bikinilijn beginnen?” Ze stelt de vraag aan haar 12 miljoen volgers maar velen onder hen denken dat de Grammywinnares al lang gestart is met het ontwerpen en produceren.

En misschien maar goed ook want de reacties op haar bikini zijn alvast lovend: “Eindelijk heeft iemand aandacht voor al die mooie huid. Waar kan ik dit bestellen want ik heb dit nodig om verder te leven.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle