Antwerpse twintiger in levensgevaar na zwaar ongeval op E313 in Lummen

Bij een zwaar verkeersongeval op de E313 ter hoogte Lummen in de richting van Antwerpen is zondag een twintiger uit de provincie Antwerpen levensgevaarlijk gewond geraakt. Rond 7 uur liep het mis. De jongeman kwam met zijn wagen eerst tegen de middenberm terecht en schoof dan over de rijbaan tegen de vangrail.

blgBron: BELGA

De auto van de jongeman is over de vangrail tot tegen een boom geschoven in de berm. Daarna kwam het voertuig op zijn dak terecht en kwam het tot stilstand deels tegen de vangrail en op de spitsstrook, die in het weekend niet in gebruik is.

De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-West Limburg moest enkel de gordel doorknippen, want de jongeman lag blijkbaar langs het voertuig. De hulpdiensten dienden de eerste zorgen toe, waarna het slachtoffer in kritieke toestand naar het Jessa-ziekenhuis werd afgevoerd. 

De rechterrijstrook van de E313 is afgesloten. De wegpolitie Limburg deed de vaststellingen. Het parket van Limburg besliste een verkeersdeskundige naar de plaats van het ongeval te sturen om de omstandigheden te onderzoeken.

Vastgoed

Jobs in de regio