©  BELGA

Beerschot verliest nipt vriendschappelijk duel tegen Waasland-Beveren

Beerschot heeft vrijdag een oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren met 1-0 verloren. Amine Belhadj zorgde met een ongelukkig eigen doelpunt voor de enige treffer van de wedstrijd.

sks

Op het veld van Waasland-Beveren stuurde Greg Vanderidt een mix van A-spelers en beloften tussen de lijnen. Ook tester Marco Weymans en de Oekraïense doelman Yevgen Galchuk kwamen in actie.

Sebaoui zorgde halfweg de eerste helft voor de eerst doelkans, maar zijn lob van op veertig meter werd door doelman Lathouwers onschadelijk gemaakt, Vaca kreeg zijn poging niet tussen het kader. Aan de overkant kende Lejoly weinig problemen met een puntertje van Okumu.

Na de pauze leek de wedstrijd af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, tot de ongelukkige Belhadj in de slotfase een voorzet van Omondi in eigen doel duwde.

Voor Beerschot verschenen volgende spelers op het veld: Vaca, Bourdin, Pietermaat, Shankland, Okyere, Coulibaly, Rigo, Sebaoui, Belhadj, Radic, Konstantopoulos, Lejoly, Krekovic, Khalife, Kaissi, Azzaoui, El Hajoui, Goossens, Muyldermans, Weymans en Galchuk. Bij Waasland-Beveren kwamen er zes testspelers in actie.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio