Onder andere Linde Merckpoel was één van de gezichten van de campagne. 

Onder andere Linde Merckpoel was één van de gezichten van de campagne. © RR

Award voor communicatiecampagne rond Vaccinatiecentrum ZORA

Lint -

De communicatiecampagne rond het Vaccinatiecentrum ZORA heeft de publieksprijs gewonnen op de Kortom Communicatie Awards. Kortom vzw is de vereniging voor non-profit- en overheidscommunicatie die deze prijs ieder jaar uitreikt.

Filip Spoelders

De communicatiegroep van het Vaccinatiecentrum ZORA bestaat uit de communicatieverantwoordelijken van de gemeenten Boechout, Edegem, Hove, Kontich, Lint, Mortsel, de eerstelijnszone en de centrummanagers. Zij dienden een sterk dossier in om de award in de wacht te slepen.

“Het is een pakkende communicatiecampagne met veel lokale accenten, affiches van onze eigen inwoners, filmpjes met lokale BV’s, een specifieke nieuwsbrief voor de vrijwilligers, …. Zowel in print, digitaal als op sociale media was alles van hoge kwaliteit. Het vaccinatiecentrum kreeg trouwens regelmatig regionale en nationale televisieploegen over de vloer”, reageert Mortsels burgemeester Erik Broeckx (N-VA).

Ook Boechouts burgemeester Koen T’Sijen (PRO) is tevreden: “Wij zijn als bestuur heel blij met deze geslaagde intergemeentelijke samenwerking, die tot zo’n hoge vaccinatiegraad heeft geleid. En een publieksprijs is de mooiste prijs voor een campagne die voor zo’n groot publiek is opgezet.”

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio