Onderneemster Sabrina Vanden Abeel is druk in de weer in haar koffiebar in De Vleeshalle.  

Onderneemster Sabrina Vanden Abeel is druk in de weer in haar koffiebar in De Vleeshalle.  ©  Dirk Vertommen

Een van de eerste standhouders in De Vleeshalle verlengt contract met vijf jaar: “Ik heb hier een instant vakantiegevoel”

Mechelen, Kruibeke -

Al sinds de opening van De Vleeshalle in Mechelen drie jaar geleden is Sabrina Vanden Abeele (51) uit Kruibeke standhouder en dat bevalt haar. Zo erg zelfs dat ze het huurcontract voor haar koffiebar Ross Coffee met vijf jaar heeft verlengd.

Sven Van Haezendonck

De smaakmarkt in de Huidvettersstraat is een vaste waarde. “Er is af en toe eens een wissel en het is ook goed om iets nieuw te hebben”, zegt Veronique Smolders, een van de eigenaars. Maar de meeste standhouders zijn nog precies dezelfde als bij de opening in april 2019.

Sabrina Vanden Abeele van Ross Coffee uit Kruibeke is een van hen. “We hebben ons contract meteen voor vijf jaar verlengd. We geloven in dit concept, het is heel tof en mooi”, zegt ze. Kevin Goos, mede-eigenaar van De Vleeshalle, polste het bedrijf indertijd of het interesse had om een stand te openen.

LEES OOK. De Vleeshalle viert feest voor driejarig bestaan: “We konden mee surfen op de vibe van Mechelen”

“We zijn in 2015 begonnen als koffiebranderij. Toen Kevin ons vroeg, hebben we de sprong gewaagd. Het was altijd ons idee om een koffiehuisje of een koffiebar te beginnen”, legt Sabrina uit.

De onderneemster is blij dat ze de stap zette. “Ik kende Mechelen uit mijn jeugdjaren en ik had er geen positief beeld over. Dan houd ik het nog lief. Toen ik hier opnieuw kwam, was ik heel aangenaam verrast. Mechelen is een heel leuke en gezellige stad geworden. In De Vleeshalle is er veel diversiteit. Zelf heb ik hier altijd een instant vakantiegevoel”, vertelt Sabrina.

Ross Coffee heeft als sinds de opening in 2019 een stand. 

Ross Coffee heeft als sinds de opening in 2019 een stand. ©  Dirk Vertommen

www.devleeshalle.be

MEER OVER Blikvangers Mechelen

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio