©  REUTERS

Liverpool vernedert onmachtig Manchester United op Anfield

Liverpool is voorlopig de nieuwe leider in de Premier League. De Reds wonnen dinsdag overtuigend met 4-0 van een onmachtig Manchester United dankzij goals van Mo Salah (2), Sadio Mané en Luis Diaz. Liverpool telt nu twee punten meer dan Manchester City, dat nog aan de bak moet.

Bron: belga

Luis Diaz (5.) zette Liverpool al heel snel op voorsprong op aangeven van Salah. Daarna volgde een eerbetoon aan Cristiano Ronaldo en zijn familie. Na 7 minuten gingen de ruim 50.000 toeschouwers op Anfield staan om te applaudisseren voor de afwezige Ronaldo, die maandag een van zijn kinderen verloor en daarom ontbrak in de selectie van Man United.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Salah (22.) maakte er nadien al behoorlijk snel 2-0 van op aangeven van Mané. In de tweede helft besliste diezelfde Mané de wedstrijd na een assist van Diaz. Vijf minuten voor tijd maakte Salah (85.) nog zijn tweede op aangeven van Diogo Jota.

Liverpool telt nu twee punten meer dan rivaal Manchester City, dat woensdag nog Brighton ontvangt. Daarna resten er nog zes wedstrijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio