©  REUTERS

Harry en Meghan in Nederland dit weekend, maar op koninklijke ontvangst moeten ze niet rekenen

Prins Harry zal samen met zijn echtgenote Meghan Markle vanaf dit weekend even in Nederland vertoeven. Voor de voormalige actrice is het de eerste reis buiten de Verenigde Staten sinds zij en Harry de Britse koninklijke familie de rug toekeerden. Op een audiëntie met het Nederlandse vorstenpaar hoeft het koppel alvast niet te rekenen.

Lien LammensBron: Daily Mail

Het is geen geheim dat de Invictus Games, een evenement voor gewonde ex-militairen en veteranen, prins Harry na aan het hart ligt. Zijn bezoek aan Den Haag voor de opening dit weekend was al lang aangekondigd. Dat zijn echtgenote hem zou vergezellen daarentegen, werd pas recent bekendgemaakt.

LEES OOK:

Omdat het koppel enkele jaren geleden uit de Britse koninklijke familie stapte, zullen ze niet ontvangen worden door het Nederlandse koningspaar Willem Alexander II en zijn vrouw Máxima. Ook zullen Harry en Meghan overnachten in een hotel en niet in het koninklijk paleis zoals gebruikelijk is bij leden van een koninklijke familie.

Hetzelfde geldt voor hun beveiliging. Het team van Harry en Meghan zal zelf instaan voor hun veiligheid als ze later deze week de Games bijwonen. De Invictus Games vinden plaats van zaterdag 16 april tot en met 22 april.

Of Harry en Meghan daarna nog doorreizen naar het Verenigd Koninkrijk is niet bekend.

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle