Om zestig jaar Kinderweelde te vieren worden anekdotes en beeldmateriaal verzameld. 

Om zestig jaar Kinderweelde te vieren worden anekdotes en beeldmateriaal verzameld. © af

Beeldmateriaal en anekdotes gezocht over 60 jaar Kinderweelde

Meerhout -

Wie foto’s of straffe verhalen heeft over de Meerhoutse speeltuin Kinderweelde kan die op 15 april tussen 13u en 17u binnenbrengen of komen vertellen op de collectiedag in speeltuin.

Kinderweelde is al zestig jaar een begrip in de streek. De Meerhoutse speeltuin is tot ver buiten de gemeentegrenzen bekend als een plek voor spel en plezier. Al decennialang houden vrijwilligers Kinderweelde open. Om dat te vieren, willen lokaal bestuur Meerhout, Stuifzand en Speeltuin Kinderweelde, samen met de kunstenaars Jakob Van Den Broucke en Kasper Demeulemeeste, de speeltuin vieren in woord en beeld. Vorig jaar werd via een affichecampagne van de twee kunstenaars een oproep gedaan naar beeldmateriaal en anekdotes over de speeltuin, en nu gaat ‘Project-Kinderweelde’ verder met een collectiedag op 15 april.

Vrijwilligers houden Kinderweelde iedere zomer open.

Vrijwilligers houden Kinderweelde iedere zomer open. © af

Tijdens deze collectiedag kunnen foto’s, in albums of digitaal, binnengebracht worden bij Speeltuin Kinderweelde, Speeltuinstraat 20. Dit beeldmateriaal wordt gedigitaliseerd en terugbezorgd aan de eigenaars. De kunstenaars en Stuifzand zullen tijdens de collectiedag het beeldmateriaal in ontvangst nemen en ook anekdotes over de speeltuin registreren. (af)

www.meerhout.be

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio