De Antwerpse brandweer moest donderdag uitrukken voor een achtergelaten potje op het vuur op de Turnhoutsebaan in Wijnegem. 

De Antwerpse brandweer moest donderdag uitrukken voor een achtergelaten potje op het vuur op de Turnhoutsebaan in Wijnegem. © BFM

Brandweer blust achtergelaten potje op het vuur

Wijnegem -

De Antwerpse brandweer moest donderdagmiddag uitrukken voor een achtergelaten potje op het vuur in een appartement op de Turnhoutsebaan in Wijnegem. De kookpot kon snel worden geblust. De brandweer bleef nog even ter plaatse voor het ventileren van de woning.

nelo

Rond 11 uur rukte de brandweer uit voor een brandmelding in een appartementsgebouw op de Turnhoutsebaan in Wijnegem. “Het alarm kwam van een appartement op de derde verdieping”, zegt Kristof Geens, woordvoerder van Brandweer Zone Antwerpen.

Bij aankomst moest de brandweer de deur van het appartement openbreken. “Binnen troffen we een aangebrande kookpot aan dat nog op het vuur stond”, aldus Geens. Het is niet duidelijk of er al dan niet een bewoner aanwezig was in het appartement op het moment dat de brand uitbrak.

De kookpot werd snel geblust, maar dat ging gepaard met veel rookontwikkeling. De brandweer bleef nog even ter plaatse om de woning te ventileren en alle rook buiten te krijgen. Niemand raakte gewond.


 

 © BFM

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio