Een verwarde bestuurder (80) heeft dinsdagmiddag vier geparkeerde wagens beschadigd op de Sint-Bernardsesteenweg op het Kiel. 

Een verwarde bestuurder (80) heeft dinsdagmiddag vier geparkeerde wagens beschadigd op de Sint-Bernardsesteenweg op het Kiel. © Google Street View

Verwarde bestuurder (80) beschadigt geparkeerde wagens op het Kiel

Kiel -

Een verwarde bestuurder (80) heeft dinsdagmiddag vier geparkeerde wagens beschadigd op de Sint-Bernardsesteenweg op het Kiel. De politie trof de tachtiger enkele straten verder aan terwijl hij zijn band probeerde te vervangen. Zijn rijbewijs werd ingetrokken in afwachting van een medische controle.

nelo

Dinsdagmiddag ontving de Antwerpse politie een melding dat een auto verschillende geparkeerde wagens had geraakt op de Sint-Bernardsesteenweg. “De auto zelf werd zwaar beschadigd aangetroffen in de Kanunnikenstraat, enkele straten verderop”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom. “De 80-jarige bestuurder kwam heel verward over en probeerde zijn voorwiel te vervangen. Hij had geen weet van een aanrijding.”

Op de Sint-Bernardsesteenweg werden in totaal vier beschadigde wagens en de zijspiegel van de aanrijdende auto aangetroffen. “De parketmagistraat besliste het rijbewijs van de man in te trekken in afwachting van een medische controle. Hij liep zelf gelukkig geen verwondingen op en werd opgevangen door familie”, aldus Migom.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio