© rr

13 nieuwe faillissementen in de Kempen

Turnhout -

De afdeling Turnhout van de ondernemingsrechtbank Antwerpen sprak dinsdagochtend 13 faillissementen uit. Diverse sectoren worden getroffen. De bouwsector deelt opnieuw in de klappen. Zo is de vof DVB Bouwwerken, Gilseinde in Ravels failliet na dagvaarding.

Marc Peeters

De onderneming was gespecialiseerd in de algemene bouw van residentiële woningen. Ook zaakvoerder Wesley Diels werd gedagvaard. Beide dossiers zijn toevertrouwd aan curator Senne Draulans. De bv Innobouw Projects, Hoogstraatsesteenweg in Rijkevorsel, tekende voor elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen. De boeken werden neergelegd. De curator in deze zaak is Mark Bruurs. De bv Lova Vastgoed, Breden Els in Balen, ontwikkelde residentiële bouwprojecten. De curator van dit faillissement op bekentenis is Eef Stessens. Philippe Deleau uit de Lakstraat in Veerle (Laakdal) nam tuinwerken aan. Ook hij legde zelf de boeken neer. Silvy Sterckx is curator.

Aan Turfakkers in Kasterlee is na het neerleggen van de boeken de drukkerij vof Joy failliet verklaard. Dat geldt ook voor de zaakvoerders Marcel Schraepen en Suze Besseling. De curatoren in deze zaak zijn Ludwig Peeters en Bart Mannaert. In Geel valt het doek over het verhuur- en leasebedrijf JS Promotions and Events, gevestigd aan Rauwelkoven. De onderneming werd gedagvaard, de curator is Tom Vandecruys. Nog aan Rauwelkoven gaat het licht uit bij de cv De Fil, een koerier. De boeken werden neergelegd, de curator is opnieuw Tom Vandecruys.

Bieke Blockhuys, Wechelsebaan in Lille, legde de boeken neer. De onderneming organiseerde het fokken van paarden. De curatoren zijn Ria Piedfort en Petra Willems. Bart Smeyers, Vijverstraat in Mol, was een handelsbemiddelaar. Hij legde zelf de boeken neer. Eef Stessens treedt op als curator.

Ten slotte valt in de Baron Frans du Fourstraat in Turnhout het doek over de horecazaak uitgebaat door de bv Cuisi’ Noble. Dat gebeurde na dagvaarding. De zaak is nu in handen van de curatoren Rudi Van Gompel en Tom Robeyns. (mph)

 

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio