Peter Van Campfort en zijn medewerkers Hanne Smets en Annick Schoeters overhandigden de prijs aan Lode Smolders en zijn ouders. © AF

Lode Smolders wint luxueus kampeerverblijf

Dessel -

Lode Smolders vertrekt binnenkort met zijn familie voor een glamping-verblijf van vier dagen naar Frankrijk. Het Desselse gezin won die prijs in de back-to-school-actie van Argenta.

“Dit is een ware primeur voor ons, want nooit eerder vielen we als Dessels kantoor in de prijzen tijdens een nationale wedstrijd van Argenta en uiteraard zijn we vereerd”, vertelt kantoorhouder Peter Van Campfort vol trots. “De back-to-school-actie was een eenmalige wedstrijd voor bestaande klanten/gezinnen met jongeren tussen 11 en 15 jaar en zij konden een glamping-verblijf voor zes personen winnen.”  

Lode Smolders en zijn ouders Benny en An Smolders-Michiels uit Witgoor namen de prijs in dank aan. “We hebben meteen geboekt en binnenkort vertrekken we met ons gezin van vijf naar Frankrijk. Normaal nemen we niet deel aan wedstrijden, omdat die vaak te commercieel zijn, maar nu zijn we uiteraard blij dat we hiervoor een uitzondering maakten.”

 

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio