© rr

Schokkende beelden tonen moment dat Bart Versluys beroofd wordt van uurwerk van 350.000 euro

Oostende -

Er zijn beelden opgedoken van de overval op Bart Versluys, die werd beroofd van zijn uurwerk van 350.000 euro. Op die beelden is te zien hoe de bekende bouwpromotor na het verlaten van zijn bedrijf in Oostende plots wordt aangevallen door twee mannen. Ze gebruiken pepperspray, werken hem tegen de grond en gaan ervandoor met het peperdure uurwerk van Richard Mille.

vdaa

LEES OOK. Bekende bouwpromotor Bart Versluys met geweld overvallen: dieven aan de haal met peperduur horloge van 350.000 euro

De overval vond vrijdagavond plaats in de Zandvoordestraat, op de oprit van het bedrijf van Versluys. Het uurwerk waar het om gaat is een Richard Mille Rm 11-03 Titanium. Dit exemplaar zou zo’n 350.000 euro waard zijn.

Versluys is zaakvoerder van Versluys Groep, een toonaangevend bouwbedrijf in de regio rond Oostende dat al ruim 110 jaar als familiebedrijf wordt gerund. Versluys is daarmee een van de bekendste bouwpromotoren aan de kust. Onlangs nog kocht hij, samen met Marc Coucke, hotel La Réserve in Knokke, en is hij de realisator van de Oostendse Diaz Arena.

Momenteel loopt er een gerechtelijk onderzoek naar de overval, maar in het belang van het onderzoek wilt het parket voorlopig nog geen informatie vrijgeven. Versluys heeft een cash beloning uitgeloofd voor de gouden tip die naar zijn uurwerk leidt.

LEES OOK. Bouwpromotor Bart Versluys verliest horloge van 350.000 euro bij diefstal: wat maakt uurwerk zo immens duur?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER