De treinverbinding tussen Mol en Hasselt is dit weekend onderbroken door elektrificatiewerken. 

De treinverbinding tussen Mol en Hasselt is dit weekend onderbroken door elektrificatiewerken. © NMBS

Geen treinverkeer tussen Mol en Hasselt op 2 en 3 april

Mol, Balen -

Wegens elektrificatiewerken op de spoorlijn in Hasselt is er zaterdag 2 en zondag 3 april geen treinverkeer tussen Mol en Hasselt. Wegens Balen Jaarmarkt passeert de vervangbus langs de halte ‘Balen Markt’ in plaats van aan het station.

De werkzaamheden op de spoorlijn Mol-Hasselt vinden dit weekend plaats ter hoogte van Hasselt voor de elektrificatie van de treinverbinding. Om de werken veilig te laten verlopen, wordt het treinverkeer tussen Mol en Hasselt tijdens het weekend onderbroken. In plaats daarvan zijn er vervangbussen.

Omdat er aan het station van Balen momenteel de kermiswagens voor Balen Jaarmarkt zijn opgesteld, passeert de vervangbus niet aan de halte ‘Balen station’. In plaats daarvan moet je de halte ‘Balen Markt’ aan de kerk nemen.

De vervangbus van Hasselt naar Mol passeert de eerste keer om 8.35u in Balen en verder om de 60 minuten tot en met 22.35u. De vervangbus van Mol naar Hasselt passeert om 6.25 in Balen en verder om de 60 minuten tot en met 21.25u. Reizigers kunnen gebruik maken van de vervangbussen op vertoon van een geldig NMBS-vervoersbewijs. (mto )

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mobiliteit Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio