©  ISOPIX

Belgische darters gooien geen hoge ogen, Gerwyn Price wint zevende toernooi Players Championship

Het zevende toernooi in het Players Championship, zaterdag in het Duitse Niedrenhausen, is voor de Belgische darters geen hoogvlieger geworden. Alleen Kim Huybrechts (PDC-36) kon zich voor de derde ronde plaatsen.

Bron: BELGA

Huybrechts had in zijn eerste wedstrijd genoeg aan een gemiddelde van 88,47 om de Tsjech Roman Benecky met 6-4 te verslaan. In de tweede ronde deed hij het met een gemiddelde van 101,79 en een 6-3 zege tegen de Canadees Matt Campbell (PDC-119) wel goed, maar vervolgens moest hij in een matige wedstrijd met 6-4 het onderspit delven voor de Nederlander Ron Meulenkamp (PDC-52).

LEES OOK. Dimitri Van den Bergh verliest van nummer 88 van de wereld in eerste ronde, maar straalt: “Zondag wordt een mooie dag”

Dimitri Van den Bergh (PDC-8) moest al in de eerste ronde afhaken na 6-3 verlies tegen de Engelsman Scott Williams (PDC-90). Ook Mario Vandenbogaerde  geraakte niet voorbij de eerste ronde, hij verloor met 6-2 van de Nederlander Michael van Gerwen (PDC-4). Die zette een ronde later Brian Raman  (PDC-100) met 6-3 opzij. Geert De Vos (PDC-84) en Mike De Decker (PDC-64) gingen er ook in de tweede ronde uit. De Vos verloor met 6-4 van de Oostenrijker Mensur Suljovic (PDC-27), De Decker met 6-3 van Tedd Evets (PDC-131).

De overwinning was voor de Welshman Gerwyn Price (PDC-2), die in de finale de Let Razma Madars (PDC-47) met 8-4 het nakijken gaf.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio