©  BELGA

Deze elf Rode Duivels starten tegen Ierland: Tielemans kapitein, De Ketelaere en Theate mogen zich bewijzen

Zoals verwacht komen de Rode Duivels zaterdagavond (18u) tegen Ierland met een onuitgegeven elftal aan de aftrap. Alleen spelers met minder dan 50 caps kwamen in aanmerking voor deze interlandperiode, maar echt grote verrassingen bracht Roberto Martinez niet in zijn basiself.

Jonas Withouck

Volg de wedstrijd hier LIVE!

Zoals verwacht is Club Brugge-doelman Simon Mignolet de vervanger van Thibaut Courtois in doel. Jason Denayer, Dedryck Boyata en Arthur Theate vormen het trio centraal achterin, Thorgan Hazard en Alexis Saelemaekers zijn de wingbacks van dienst.

Op het middenveld mogen maatjes Youri Tielemans, die ook de aanvoerdersband zal dragen, en Leander Dendoncker nog eens samenspelen. Hans Vanaken en Charles De Ketelaere starten ‘in de pocket’ achter diepe spits Michy Batshuayi.

LEES OOK. Domper voor Dante Vanzeir: Union-aanvaller moet ook interland tegen Ierland vanuit tribune volgen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bij de Ieren komt Anderlecht-middenvelder Josh Cullen zoals verwacht aan de aftrap. Niet hij, maar Everton-verdediger Seamus Coleman is de vaste kapitein van de Ieren.

De elf van Ierland:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER DE RODE DUIVELS

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio