©  Instagram

Georges van Aert is de vele camera’s al helemaal gewoon, tot grote fierheid van mama en papa: “Het schattigste patserke”

Wout van Aert leverde vrijdag een groots nummer af op weg naar de zege in de E3 Saxo Bank Classic. Maar het was achteraf toch vooral zoontje Georges die de show stal.

Vincent Van Genechten

LEES OOK. Wout van Aert en heel Jumbo-Visma zijn klaar voor de Ronde van Vlaanderen: “Toch houd ik de voetjes op de grond”

De kleine Van Aert was door de organisatie uitgenodigd om de koers van dichtbij te kunnen beleven. Na de zege van papa poseerde Georges als een echte Bekende Vlaming voor de vele camera’s.

“Ik weet niet wie de show steelt, de grote of de kleine van Aert”, aldus mama Sarah op Instagram. “Patsergedrag”, lacht Jasper Stuyven. “Wel het schattigste patserke”, aldus madame Van Aert, die recent haar eigen podcast ‘TwentyFourSeven’ begon. “Geen twijfel mogelijk, G”, glundert de Belgische kampioen in een reactie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 
 
 

 ©  Peter Malaise

 

 ©  Peter Malaise

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio