©  AFP

Lionel Messi scoort voor Argentinië en doet geheimzinnig over toekomst

Lionel Messi heeft met een doelpunt bijgedragen aan een zege van Argentinië tegen rode lantaarn Venezuela (3-0) in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiezone voor het WK van eind dit jaar. Na het duel deed hij een beetje geheimzinnig over zijn toekomst bij de nationale ploeg. “Na het WK in Qatar zal ik de balans moeten opmaken. Over wat goed of slecht gaat. Laten we hopen op het beste”, zei de 34-jarige aanvaller.

Vincent Van GenechtenBron: BELGA

De superster werd om verduidelijking gevraagd en antwoordde: “Ik weet het niet. Ik denk aan wat komt en wat dichtbij is, en dat is de match tegen Ecuador (dinsdag in Guayaquil). Daarna volgen de voorbereidingsmatchen in september en oktober. Vervolgens is er het WK. En daarna, ik weet het niet.”

Messi maakte het derde doelpunt voor Argentinië, sinds november al zeker van een WK-ticket. Nico González en Ángel di Maria troffen ook raak in het Estadio Alberto J. Armando van Buenos Aires. 

Messi, die eind juni zijn 35e verjaardag viert, beleeft een minder seizoen bij zijn nieuwe club PSG. In de zomer verliet hij de club van zijn hart, FC Barcelona.

In de stand is Argentinië tweede met 38 punten, vier minder dan leider Brazilië.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio