© Jan Van der Perre

Groot Belle Epoquefeest in Harmoniepark

Het district Antwerpen wil meer inzetten op seizoensgebonden evenementen. In mei komt er een groot tuinfeest in de stijl van Belle Epoque in het Harmoniepark.

“We organiseren een groot tuinfeest in het Harmoniepark in het weekend van 21 en 22 mei, helemaal ingekleed in de stijl van de Belle Epoque. Dat gaat natuurlijk hand-in-hand met het net gerestaureerde Harmoniegebouw, een prachtig overblijfsel van de tijdsgeest dat toen hoogdagen vierde en een prominente plaats innam als concertgebouw. Wij hopen een breed en divers publiek te kunnen bereiken. Bij deze is iedereen alvast uitgenodigd over stipt twee maanden”, klinkt het bij districtsschepen Charlie Van Leuffel (N-VA).

In 2020 en 2021 zijn verschillende evenementen van het district Antwerpen niet of met beperkte capaciteit kunnen doorgaan, maar in 2022 moeten de festiviteiten opnieuw op volle toeren draaien. “Het is een huzarenstukje geweest, maar we hebben telkens geprobeerd om het onderste uit de kan te halen. Zo hebben we voor de huwelijksjubilarissen samengewerkt met Radio Minerva om hun favoriete liedjes van vroeger af te spelen en uiteindelijk hebben we een concert voor de koppels in het Harmoniegebouw georganiseerd. Maar bijvoorbeeld ook de 11-juliviering, uiteraard een hoogdag voor ons zullen we dit jaar dubbel en dik inhalen. En uiteraard verwachten we ook dit jaar een mooie opkomst op het Bal van de Bevrijding”, aldus Van Leuffel.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio