De Cleene als nieuwe voorzitter van N-VA Hove. 

De Cleene als nieuwe voorzitter van N-VA Hove. © RR

Twintiger De Cleene is nieuwe voorzitter van N-VA Hove

Hove -

Lenn De Cleene is op zijn 23ste de nieuwe voorzitter van N-VA Hove geworden. Hij blikt reeds vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2024.

Filip Spoelders

Op zijn zestiende was De Cleene lid van N-VA om op zijn achttiende in de gemeenteraad terecht te komen. Nu mag de fractieleider ook de lijnen van de lokale afdeling van N-VA gaan uitzetten. “Met deze uitdaging wil ik onze afdeling voorbereiden op de komende verkiezingen. Het is steeds mijn visie geweest om constructief en over de partijgrenzen heen te werken aan een Hove waar het goed is om te wonen. Als doel moeten we stellen dat N-VA in 2024 de grootste partij van Hove zal blijven en deel moet uitmaken van de bestuursmeerderheid”, reageert De Cleene die nog groeimarge voor N-VA ziet.

Contacten aanhalen

Nu wil hij de politiek dichter bij de inwoners brengen. “Na de moeilijke covidperiode moeten we de draad terug opnemen en de contacten met de Hovenaars opnieuw aanhalen. Het plan is om meer zichtbaar en bereikbaar te zijn voor de burgers.”

Naast de uittredende bestuursleden werden ook enkele nieuwe gezichten verkozen in het bestuur. Dit zijn Jiri Roscam (24), Herwig Hoogstoel (62) en Peter Hesbeens (56).

Het vernieuwde bestuur van N-VA in Hove.

Het vernieuwde bestuur van N-VA in Hove. © RR

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio