Shana Bogaerts (HR & Business Consultant) en oprichter Saïd Al Farisi. © rr

Nieuw loonsecretariaat richt zich op starters en kmo’s

Mechelen, Duffel -

Duffelaar Saïd Al Farisi richtte eind vorig jaar in Mechelen het nieuwe loonsecretariaat Payco op. Nu de coronabarometer op geel staat, kan hij via een netwerkevenement starters en kmo’s hiervan op de hoogte te brengen.

De 39-jarige ondernemer zegde zijn vaste job op om zijn ondernemersdroom waar te maken. Als voormalig bestuurslid bij Jong Voka Mechelen en key account manager bij Partena Professional kon hij meermaals in het hoofd van de ondernemer kruipen.

“Nu ervaar ik zelf vanop de eerste rij hoeveel uitdagingen er gepaard gaan met het leiden van een bedrijf”, zegt Al Farisi. “En dat zijn er best wat. Elke ondernemer is uniek. Met kennis van zaken luistert Payco naar alle vragen waar ondernemers mee zitten en denkt proactief mee. Geen vraag is ons te veel of te moeilijk.”

De focus van Payco ligt op start-ups en kmo’s. Het loonsecretariaat wil dat ondernemers zich echt op het ondernemen kunnen focussen, zodat hun bedrijf optimaal kan groeien. “We weten uit eigen ervaring wat ondernemers echt nodig hebben en dat is meer dan de afhandeling van administratie”, aldus Al Farisi.

Het netwerkevenement op donderdag 24 maart is er enkel voor genodigden.  (cvr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mechelen