Jonas Coone. 

Jonas Coone. ©  Joris Herregods

PODCAST. Het verhaal van Jonas: “Ik ga niet graag meer alleen weg, ik hoop dat deze campagne zijn nut zal bewijzen”

Stad Antwerpen heeft maandagochtend haar nieuwe campagne “Merci om voor me op te komen” voorgesteld in de Stadsfeestzaal. De actie kadert binnen het geheel van “allemaal Antwerpenaar” en moet mensen aanzetten om in te grijpen wanneer ze als omstaander in contact komen met racisme, discriminatie en intimidatie. Op die manier wil de stad van Antwerpen een plaats maken waar iedereen zich thuis en veilig voelt.

Om de campagne kracht bij te zetten, ging de stad Antwerpen op zoek naar verhalen van inwoners die in hun leven geconfronteerd werden met discriminatie, racisme of intimidatie. In vijf verschillende podcasts getuigen vijf mensen over het moment waarop zij ermee in aanraking kwamen.

Maak kennis met Jonas. Een jonge Deurnenaar, voetbalfan en bubble waffle-verslinder. Jonas neemt je mee naar het moment waarop hij in aanraking kwam met discriminatie. Gelukkig kon zijn papa tussenkomen. Luister naar zijn verhaal en ontdek hoe je zelf het verschil kan maken voor een ander. Luister hierboven naar de podcast.

Surf voor meer informatie naar allemaalantwerpenaar.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio