Hanna de Bakker. 

Hanna de Bakker. ©  Joris Herregods

PODCAST. Het verhaal van Hanna: “Er is nog veel te veel discriminatie in deze wereld, ik maak het drieledig mee”

Stad Antwerpen heeft maandagochtend haar nieuwe campagne “Merci om voor me op te komen” voorgesteld in de Stadsfeestzaal. De actie kadert binnen het geheel van “allemaal Antwerpenaar” en moet mensen aanzetten om in te grijpen wanneer ze als omstaander in contact komen met racisme, discriminatie en intimidatie. Op die manier wil de stad van Antwerpen een plaats maken waar iedereen zich thuis en veilig voelt.

Om de campagne kracht bij te zetten, ging de stad Antwerpen op zoek naar verhalen van inwoners die in hun leven geconfronteerd werden met discriminatie, racisme of intimidatie. In vijf verschillende podcasts getuigen vijf mensen over het moment waarop zij ermee in aanraking kwamen.

Maak kennis met Hanna. Trotse Antwerpenaar en nog trotsere mama. Hanna neemt je mee door haar ervaringen met discriminatie én vertelt hoeveel impact de tussenkomst van een derde kan hebben. Luister naar haar verhaal en ontdek hoe je ook zelf het verschil kan maken voor een ander. Luister hierboven naar de podcast.

Surf voor meer informatie naar allemaalantwerpenaar.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio