© Shutterstock

Kelly Clarkson betaalt serieuze alimentatie aan ex-man (én voor hun kinderen)

De scheiding van Kelly Clarkson (39) en Brandon Blackstock is definitief. Naast een enorme geldsom die de zangeres moet neertellen, werden er nog meer zaken vastgelegd die op z’n zachts gezegd nogal bijzonder zijn.

Lai-Wah Chong

De zangeres moet haar ex-man zo‘n 105.000 euro per maand aan partneralimentatie betalen, evenals een maandelijkse kinderalimentatie van ruim 40.000 euro voor hun twee kinderen, River Rose (7) en Remington Alexander (5).

De zangeres kreeg de voogdij over de kinderen, die elke maand een weekend bij hun vader zullen doorbrengen. De alimentatieregeling loopt tot 2024, maar kan aangepast worden wanneer de omstandigheden veranderen.

Om de kosten van de scheidingsadvocaat van Blackstock te dekken, moet de Since u been gone-zangeres ook nog eens een slordige 1,1 miljoen euro neertellen.

Een andere bepaling in de scheidingsovereenkomst is dat beide kinderen zullen worden ingeënt tegen het COVID-19 virus, omdat zij de staat zullen verlaten om hun vader op te zoeken op de Montana ranch van het voormalige echtpaar, waar hij voorlopig zal blijven wonen.

In de rechtbankdocumenten staat ook dat de zangeres een aantal huisdieren van het gezin krijgt, meerdere auto’s én een vluchtsimulator.

Blackstock krijgt op zijn beurt het vee, de honden en de paarden van het voormalige koppel, meerdere voertuigen, een paar sneeuwscooters en designer horloges.

Clarkson heeft een geschat vermogen van 41 miljoen euro, dus het overgrote deel van haar vermogen mag ze houden. Wij vragen ons wel af waar de kinderen die 40.000 euro per maand aan gaan besteden …

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle