© Bart Van den Langenbergh

Naakte automobilist bezorgt meisjes schrik van hun leven: dader krijgt 15 maanden cel

Beerse, Turnhout, Retie -

Een 33-jarige man uit Retie heeft van de rechter een celstraf van vijftien maanden gekregen omdat hij in Beerse naakt in zijn auto voorbij enkele jonge meisjes reed.

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft J.R. uit Retie veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van vijftien maanden en een boete van 800 euro voor een tweetal feiten van openbare zedenschennis.

In Turnhout maakte hij zich op 10 maart 2021 schuldig aan openbare zedenschennis tegenover twee vrouwen van 22 jaar en 50 jaar. Hij zat naakt in zijn auto en bevredigde zichzelf terwijl hij de vrouwen aankeek. Op 24 april vorig jaar bezorgde hij in Beerse drie meisjes van 10 en 11 jaar de schrik van hun leven. Hij reed opnieuw in zijn adamskostuum in zijn auto voorbij de minderjarige meisjes, keek hen aan en wierp hen kushandjes toe.

In juni 2019 kreeg de dertiger al eens een celstraf van vijftien maanden met probatie-uitstel voor gelijkaardige feiten. Van een nieuwe gunstmaatregel kon van de rechter geen sprake zijn. “Hij lijkt zich nog steeds onvoldoende bewust te zijn van de ernst van de feiten en van de impact op de slachtoffers”, oordeelde de rechter. Enkele slachtoffers krijgen een schadevergoeding van 1.000 euro. (bvdl)

MEER OVER Uitgelicht

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio