© sare

37-jarige Palestijn neergestoken in appartement in Deurne: onderzoeksrechter gevorderd voor moord

Een 37-jarige man afkomstig uit Palestina is zaterdagnacht overleden na een steekpartij in Deurne. Een medebewoner trof Mohamed A. aan in zijn appartement en verwittigde de politie. Het Antwerps parket heeft een onderzoek geopend naar moord.

sare, nelo

Politie en hulpdiensten rukten zaterdagavond rond 23.30 uur naar het appartement aan de Van Cortbeemdelei in Deurne. “De man was neergestoken, vermoedelijk in het appartement”, zegt Kristof Aerts, woordvoerder van het Antwerps parket. “Het gaat hier duidelijk om een crimineel feit.” Het slachtoffer, de 37-jarige Mohamed A. uit Palestina, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Het parket vorderde de onderzoeksrechter voor moord. In de loop van zaterdagnacht werd een afstapping georganiseerd. Momenteel is nog geen verdachte opgepakt. Ook over een eventueel motief is nog geen duidelijkheid. De federale gerechtelijke politie Antwerpen zet het onderzoek onder leiding van de onderzoeksrechter voort. Onder meer de camerabeelden uit de directe omgeving zullen onderzocht worden.

 © sare

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners