Manuel Benson verliet nog voor de rust geblesseerd het veld tegen Sint-Truiden op 25 januari. 

Manuel Benson verliet nog voor de rust geblesseerd het veld tegen Sint-Truiden op 25 januari. ©  BELGA

Antwerp-coach Brian Priske: “Hopelijk is Benson er terug bij tegen Brugge”

Op 25 januari verdraaide Manuel Benson zijn knie in de wedstrijd tegen STVV (1-1). Meteen werd gevreesd dat hij wekenlang aan de kant moest blijven. Ondertussen maakte de club bekend dat de flankaanvaller een individueel programma aan het afwerken is. Maar donderdag kwam coach Brian Priske met een sprankeltje hoop.

dsvn, dige, ybwBron: Eleven Insiders

LEES MEER. Antwerp moet Benson enkele weken missen, De Laet is wel fit voor topper in Gent

Donderdag was coach Brian Priske te gast in de Eleven Insiderpodcast. Hij gaf er onder meer een woordje uitleg over de geblesseerden van Antwerp: “Ja, Benson stond op het veld deze week. Hij traint nog niet samen met de groep. Maar ik denk dat hij volgende week terug speelt met de kern. En hopelijk is hij fit voor de match tegen Brugge (op 27 februari red.).”

Michael Frey (ontsteking elleboog) en Johannes Eggestein (corona) - vorige vrijdag in Seraing allebei afwezig - trainen weer probleemloos mee. Ritchie De Laet was donderdag ziek. Björn Engels (hamstrings) en Viktor Fischer (enkel) revalideren verder. Engels is binnen een viertal weken weer inzetbaar. Fischer zou na zijn operatie ten vroegste in de play-offs - die in het weekend van 23 en 24 april beginnen - zijn comeback maken.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio