© Instagram Life of Yvonne

Rapper Lil Kleine in Amsterdam opgepakt na geval van mishandeling

De Nederlandse rapper Lil Kleine is opnieuw in opspraak gekomen. De 27-jarige Amsterdammer werd zondagavond aangehouden door de Amsterdamse politie op verdenking van mishandeling. Op sociale media circuleren beelden waarop het lijkt dat hij zijn vriendin Jaimie Vaes aan haar haren uit de auto trekt en haar hoofd tussen de autodeur klemt, zo melden Nederlandse media.

blgBron: Belga

De politie laat weten dat er eerder vanavond melding is gedaan van mishandeling op de Prinsengracht in Amsterdam. Of het slachtoffer verwondingen heeft opgelopen, kan de politie op dit moment niet zeggen. De politie start maandagochtend een onderzoek naar wat er precies gebeurd is. De verdachte blijft in ieder geval tot die tijd op het bureau, zo klinkt het.

Eerder deze week veroordeelde de rechtbank van Amsterdam Lil Kleine, echte naam Jorik Scholten, nog tot een werkstraf van 120 uur voor het mishandelen van een man in een nachtclub in Amsterdam.

Niet de eerste keer

In mei van vorig jaar werd de rapper al een keer gearresteerd op Ibiza omwille van geweld tegenover zijn verloofde, die tevens de moeder van zijn kind is. De rapper zou Jaimie toen mishandeld hebben in een hotelsuite, waarop zij bebloed naar de receptie liep en vertelde wat er gebeurde.

Het verhaal zorgde voor oproer in Nederland, zeker nadat het koppel enkele dagen later met een weinig oprecht videostatement kwam waarin ze vertelden dat de verhalen niet klopten. Er zou geen geweld geweest zijn. Later gaf Vaes in een interview toe dat het opnemen van de video gestuurd werd door het management van de rapper.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio