©  BELGA

Applaus voor Van den Bergh voor 150ste match, maar ook gemor in Beerschot-tribune richting bestuur: “Winckel buiten!”

Jan Van den Bergh werd voor de aftrap van Beerschot - Kortrijk gehuldigd. Voor de Heistenaar was het zijn 150ste match voor de Mannekes. De paars-witte fans trakteerden hem op een applaus, maar zodra het eerste fluitsignaal weerklonk, rolden er enkele gezangen gericht tegen het Beerschot-bestuur uit de tribunes.

tsfn

Het was voorzitter Francis Vrancken die een Beerschot-shirt met nummer 150 overhandigde aan Van den Bergh vlak voor de aftrap. Voor de 27-jarige flankverdediger niets dan lof vanuit de Beerschot-aanhang, maar de voorzitter kreeg minder positieve dingen te horen.

“Schijt aan het beleid!” en “Winckel buiten!” weerklonk vanuit de tribunes. Gericht aan het bestuur in het algemeen dus, maar ook specifiek aan Jan Van Winckel, bestuurslid en lid van de technische commissie.

Dat het allemaal niet meezit op het Kiel is te merken aan kleine, maar ook minder kleine dingen. Zo is de hoofdtribune gesloten uit veiligheidsoverwegingen, waardoor de geschreven pers moet plaatsnemen in het uitvak (waar voorlopig geen uitsupporters mogen zitten, red.). Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, liep de aftrap wat vertraging op door een gat in het net van het doel van Biebauw.

Zoek de GvA-journalisten. 

Zoek de GvA-journalisten. ©  BELGA

Het zicht van de journalisten vanuit het uitvak. 

Het zicht van de journalisten vanuit het uitvak. ©  yala

Medewerkers van de club repareren het net. 

Medewerkers van de club repareren het net. ©  BELGA

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio