De directie van Steylaerts: commercieel directeur Alex Wens, CEO Patrick Steylaerts, technisch directeur Bruno Van Wouwe, CFO Lode Volckaerts, HR-manager Margot Rits en COO Sofie Steylaerts. 

De directie van Steylaerts: commercieel directeur Alex Wens, CEO Patrick Steylaerts, technisch directeur Bruno Van Wouwe, CFO Lode Volckaerts, HR-manager Margot Rits en COO Sofie Steylaerts. © rr

Steylaerts boekt beste resultaat in meer dan 60 jaar

Lier, Temse, Wijnegem -

Steylaerts, specialist in badkamerrenovatie en tegels, boekte het voorbije jaar zijn beste resultaat ooit in meer dan 60 jaar. De groep met vestigingen in Lier, Temse en Wijnegem (azuleo) realiseerde een omzet van ruim 37 miljoen.

“We hebben deze sterke groei te danken aan verschillende factoren”, verklaart CEO Patrick Steylaerts. “Net als in 2020 deed de bouwsector het goed. We stellen vast dat de Vlaming vandaag nog bewuster bezig is met comfortabel wonen. Ook het belang van duurzaamheid dringt door: veel mensen zijn bereid te investeren in grondige renovatie, zodat ze ook op lange termijn zorgeloos kunnen genieten van hun woning en badkamer.”

Het familiebedrijf boekte ook een forse vooruitgang in de verkoop van tegels. Commercieel directeur Alex Wens: “Ook hier zien we dat klanten bewust kiezen voor kwalitatieve vloerbedekkingen die lange tijd meegaan. We merken dat ook de nauwe samenwerking met onze professionele klanten loont: een groeiend aantal bouwpromotoren en andere professionelen vinden in Steylaerts en azuleo de vaste partner voor hun tegels, parket en laminaat.”  (cvr)

Vastgoed

Jobs in de regio