©  Serge Minten

Restaurant serveert ‘boosterburger’, voor na je boosterprik

Of het gezondheidswinst oplevert in de coronastrijd, daar kan je je vragen bij stellen. Maar in restaurant Den Ateljee in het Limburgse Godsheide kan je vanaf nu een ‘boosterburger’ bestellen. De samenstelling: een broodje met een hamburger, een zelfgemaakte pittige cheddarsaus, rode ui, ijsbergsla, scampi’s, spek, bicky-uitjes. En een injectiespuit. Niet gevuld met coronavaccin, voor alle duidelijkheid. Wel met cheddarsaus.

“We plaatsen geregeld een themaburger op de kaart en door de coronacrisis is de idee gerezen om een boosterburger op het menu te plaatsen”, vertelt zaakvoerder Rudi Vanherle. Een hamburger met een boosterprik van saus dus. “Zo kan de eter naar eigen goesting saus toevoegen”, zegt Rudi.

Of dit als vervanger van de boosterprik kan dienen? “Ik denk toch dat de mensen best eerst die derde prik halen”, schatert Rudi. “Als ze dan nadien meteen naar hier komen, gaat dat een geweldige combinatie opleveren.”

 

 ©  Serge Minten

(toro, dj)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio