Chris Brown 

Chris Brown ©  AFP

Vrouw klaagt rapper Chris Brown aan voor verkrachting: “De volgende ochtend eiste hij dat ik morning-afterpil nam”

Een Amerikaanse vrouw beschuldigt rapper Chris Brown ervan dat hij haar eind december 2020 heeft gedrogeerd en verkracht. Dat meldt TMZ. De vrouw eist een schadevergoeding van 20 miljoen dollar (zo’n 18 miljoen euro).

jvhBron: De Telegraaf

De vrouw beweert dat Brown haar bij hem thuis uitnodigde en een drankje voor haar uitschonk, waarna ze gedesoriënteerd raakte. Vervolgens zou de 32-jarige artiest haar mee naar zijn slaapkamer hebben genomen, waar hij haar zou hebben verkracht. Een dag later zou hij haar een bericht hebben gestuurd waarin hij eiste dat ze een morning-afterpil zou nemen.

Vanwege de emotionele schade die de vrouw naar eigen zeggen heeft opgelopen, eist ze 20 miljoen dollar van Brown. De vrouw deed naar eigen zeggen destijds geen aangifte omdat ze zich schaamde.

Brown reageerde via Instagram al op de aantijgingen: “Ik hoop dat mensen het patroon zien. Dat ‘ze’ deze bullshit altijd proberen uit te halen wanneer ik met nieuwe muziek of een project kom.”

Het is niet de eerste keer dat Brown in verband wordt gebracht met een geweldsincident. In 2009 werd hij veroordeeld wegens het mishandelen van zangeres Rihanna, zijn toenmalige vriendin.

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio