©  Play4

Paulette van interieurwinkel Paulette in ’t Stad is nieuwe expert in ‘Stukken van Mensen’

Antwerpen -

Paulette Van Hacht (31) maakt binnenkort haar debuut als expert in Stukken van Mensen. Sinds 2017 baat de vintagedealer en interieurstyliste de meubelwinkel Paulette in ’t Stad uit in de Sint-Jorispoort in Antwerpen.

ED

Paulette opende samen met haar moeder, die binnenhuisarchitecte is, in 2015 haar eerste pop-upwinkel in Lier. In 2017 opende ze Paulette in ’t Stad in Antwerpen, een boetiek met vintage meubels, tapijten en unieke handgemaakte items. Sinds vorig jaar heeft ze een eigen lijn in interieurobjecten onder de naam May I Come In, die ze samen met haar mama ontwikkelde. Van Hacht werkt ook als interieurvormgeefster met als handelsmerk kleur, kleur en nog eens kleur.

Vanaf dinsdag 8 februari jaagt Paulette in het zevende seizoen van Stukken van Mensen op pareltjes, pronkstukken, leuke hebbedingen en kunstschatten. Dat doet ze samen met concullega’s en mede-topdealers Bie Baert, Sofie Van de Velde, Frank Van Laer, Yves Chung, Carlo Bonte, Boris Devis en Paul De Grande. Zoals steeds komen er enkele bekende gasten langs. Onder meer Bart De Wever, Xavier Taveirne, Jan Verheyen en Linde Merckpoel proberen iets te verpatsen aan de experten. Evy Gruyaert staat de kopers en verkopers bij.

 

 ©  Play4

Stukken van Mensen, vanaf 8 februari bij Play4.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio