© rr

Dieven stelen werkmateriaal uit bestelwagen

Vorselaar -

Minstens twee dieven hebben tijdens de nacht van donderdag op vrijdag in de Rechtestraat in Vorselaar werkgerief gestolen uit een bestelwagen. Die stond geparkeerd nabij een woning.

“Even voor 3u heb ik gestommel gehoord, maar ik wist niet meteen wat er aan de hand was”, vertelt bewoner Glen Horemans. “Ik trok een rolluik open en merkte twee personen op aan de bestelwagen van mijn vader. Ik heb dan wat geroepen, waarop de dieven onmiddellijk de benen hebben genomen, weliswaar met koffertjes in de handen waarin elektronisch gereedschap zit. Ze zijn in een auto gesprongen en aan hoge snelheid vertrokken.”

Omdat het allemaal zo snel ging en het natuurlijk ook donker was, heeft de getuige de verdachten en ook de vluchtauto niet goed kunnen zien. Nadien bleek dat de dieven de achterdeur van de bestelwagen hadden geforceerd met een schroevendraaier. De waarde van de buit is nog niet bekend. Vermoedelijk hebben de dieven minstens zes toestellen meegenomen. De lokale politie Neteland onderzoekt de zaak. (mph)

MEER OVER

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio