Facility Manager Severine Rosik in de fitness van Basic-Fit die maandag opent. 

Facility Manager Severine Rosik in de fitness van Basic-Fit die maandag opent. © Dirk Vertommen

Filiaal van Basic-Fit opent maandag de deuren: “De club biedt voor elk wat wils”

Sint-Katelijne-Waver -

Op de Mechelsesteenweg in Sint-Katelijne-Waver opent maandag een nieuwe vestiging van fitness-keten Basic-Fit. Het is het eerste filiaal in de gemeente. “We kijken er enorm naar uit om de mensen van Katelijne te verwelkomen in onze gloednieuwe club”, zegt Kevin Ayeni van Basic-Fit.

Stijn Van de Sande

De van oorsprong Nederlandse keten Basic-Fit is al sterk vertegenwoordigd in onze regio. Zo zijn er al clubs in de Schaliënhoevedreef, op de Zwartzustersvest en op het winkelpark MZ Shopping in Mechelen. In april opent er ook een filiaal in de Bruul. “Maar Sint-Katelijne-Waver was voorlopig nog een blinde vlek. Daar komt nu verandering in”, zegt Kevin Ayeni van Basic-Fit.

De fitnessclub opent op de Mechelsesteenweg, recht tegenover de site van veiling BelOrta, in een nieuwbouw met twee verdiepingen. “Net zoals al onze andere clubs is ook deze vestiging opgedeeld in verschillende zones”, vertelt Facility Manager Severine Rosik. “Met de cardio, strength, free weight, functional en stretch zone zijn er in totaal een vijftal zones. Zo is er voor elk wat wils en bereiken we een ruim publiek dat bij ons de kans krijgt om te sporten.”

Ideale ligging

“We zijn erg tevreden dat we eindelijk onze eerste vestiging in Katelijne kunnen openen, want we geloven in het potentieel van de gemeente”, klinkt het. “De ligging is alvast fantastisch. De club, die een oppervlakte heeft van 1.400m², beschikt over een ruime parking en voldoende fietsenstallingen. Daarnaast is ze ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.”

Het Basic-Fit-filiaal in Sint-Katelijne-Waver opent op maandag 31 januari officieel de deuren. Op weekdagen is de club open van 7 tot 22.30u. In het weekend is dat van 9 tot 16u.

MEER OVER

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio